recept sinasappel

Chocolatte & sinasappel


Benodigdheden

  • 200 ml volle melk
  • 40 gram CHOQ Tanzania
  • 1/2 theelepel vanillesuiker
  • 1/2 theelepel kaneel
  • 1/2 theelepel kardemom
  • mespuntje rode peper
  • snufje zeezout
  • 1/1 theelepel vanillearoma
  • 1 theelepels rasp van 1 sinaasappel
  • 3 eetlepels sap
  • 1 toef slagroom


Bereidingswijze

Was de sinaasappel goed schoon en snijd mooie reepjes schil van de sinaasappel. Je kan hier een citrus trekker voor gebruiken. Pers de sinaasappel uit en verwarm het sap met de suiker en de specerijen. Voeg de reepjes schil toe en laat het geheel ca. 5 minuten sudderen(zet er een deksel op). Zeef het sap. Laat het sap afkoelen en laat de reepjes schil uitlekken op keukenpapier.


Doe de chocolatte over in de CHOQ heater en voeg 3 eetlepels van het sap en de melk toe. Verwarm en giet alles een mooi glas  Spuit er een flinke toef slagroom op en garneer met sinaasappelschilletjes.


Is je recept heerlijk en ziet het er ook nog eens prachtig uit? Maak dan een foto en post 'm op Instagram.

Je maakt dan kans op een Chocolatte pakket t.w.v. € 25


INSTAGRAM
Share by: