Tools

Chocolatte  & tools

creëer jouw cholatte slow or fast....

WINKEL NU

Upgrade jouw Chocolatte!

met de tools van CHOQ


Slow

CHOQ heater


Een eenvoudige en praktische manier om Chocolatte te maken. Doe de chocolade met de melk in de beker met de speciale chocolate meng tool. Druk op start en na ca. 3 minuten is alle chocalade gemengd met de melk.

Geniet ervan!

SHOP HEATER


Traditioneel

CHOQ steamer


Kook de melk of water in een pannetje.

Zodra de melk (of plantaardige melk) bijna kookt, haal het pannetje van de kookplaat en voeg de Chocolatte kruimels toe.

Roer even door en serveer in een leuke mok.

SHOP STEAMER


Italiaans

BIALETTI tutto crema


Met de hand op je fornuis thuis of waar je ook bent de lekkerste Chocolatte maken. Door het handvat op en neer te bewegen wordt de Chocolatte lobbig en luchtig.

De manier voor Gemakkelijk in gebruik.

SHOP TUTTO CREMA

Hoe maak je de perfecte Chocolatte?

01 Melk, water of vega

Kies een (biologische) volle melk van goede kwaliteit, of een plantaardige variant. 

Amandel-, cashewnoten-, kokos-

en haver melk passen het beste bij de chocolatte.


Zet alvast een mooie mok of het CHOQ glas klaar...

02 Kies je chocolatte

Voeg voor één portie van 35g (ca. 2 eetlepels) toe aan 180ml melk naar keuze.

Kies je voor Chocolatte met water dan is 80ml voldoende. Kun je niet kiezen, ga naar onze recepten en laat je inspireren.

03 Kies je methode

Verwarm de melk als een echte barista met de chocolatte en de tool naar keuze, waarbij de melk niet wordt gekookt maar opgewarmd. Gebruik je de heater, dan schakelt deze vanzelf uit. Bij zowel de steamer als de tutto crema krijg je er een thermometer bij om tot max. 80 graden op te warmen. Meer info download de gebruiksaanwijzing van jouw tool.

Share by: