Slow
CHOQ heater
Een eenvoudige en praktische manier om Chocolatte te maken. Doe de chocolade met de melk in de beker met de speciale chocolate meng tool. Druk op start en na ca. 3 minuten is alle chocalade gemengd met de melk.
Geniet ervan!

Traditioneel
CHOQ steamer
Kook de melk of water in een pannetje.
Zodra de melk (of plantaardige melk) bijna kookt, haal het pannetje van de kookplaat en voeg de Chocolatte kruimels toe.
Roer even door en serveer in een leuke mok.

Italiaans
BIALETTI tutto crema
Met de hand op je fornuis thuis of waar je ook bent de lekkerste Chocolatte maken. Door het handvat op en neer te bewegen wordt de Chocolatte lobbig en luchtig.
De manier voor Gemakkelijk in gebruik.

01 Melk, water of vega
Kies een (biologische) volle melk van goede kwaliteit, of een plantaardige variant.
Amandel-, cashewnoten-, kokos-
en haver melk passen het beste bij de chocolatte.
Zet alvast een mooie mok of het CHOQ glas klaar...
02 Kies je chocolatte
Voeg voor één portie van 35g (ca. 2 eetlepels) toe aan 180ml melk naar keuze.
Kies je voor Chocolatte met water dan is 80ml voldoende. Kun je niet kiezen, ga naar onze
recepten en laat je inspireren.
03 Kies je methode
Verwarm de melk als een echte barista met de chocolatte en de tool naar keuze, waarbij de melk niet wordt gekookt maar opgewarmd. Gebruik je de heater, dan schakelt deze vanzelf uit. Bij zowel de steamer als de tutto crema krijg je er een thermometer bij om tot max. 80 graden op te warmen.
Meer info
download de gebruiksaanwijzing van jouw tool.